image

Programi rregullt: Nga e Martja deri Të Dielen Muzik 100%Live: HYRJA FALAS

Programi rregullt : Nga e Martja deri Të Dielen Muzik 100%Live: HYRJA FALAS 

Programi rregullt: Nga e Martja deri Të Dielen Muzik 100%Live: HYRJA FALAS

image

Programi rregullt : Nga e Martja deri Të Dielen Muzik 100%Live: HYRJA FALAS 

28.11.2014 Fikret Dauti, Nerxhivane Gashi, Liridon Bajgora, Denisa, Matilda, si dhe programi rregullt, HYRJA FALAS

image

28.11.2014 Fikret Dauti, Nerxhivane Gashi, Liridon Bajgora, Denisa, Matilda, si dhe programi rregullt, HYRJA FALAS

29.11.2014 E Shtune: PANDORA & GOLD AG, Fikreti, Liridoni, Nerxhivani, Denisa, Matilda, si dhe programi rregullt, HYRJA FALAS

image

29.11.2014 E Shtune: PANDORA & GOLD AG, Fikreti, Liridoni, Nerxhivani, Denisa, Matilda, si dhe programi rregullt, HYRJA FALAS

30.11.2014 E Diele nga ora 14:00: MOTRAT MUSTAFA, GOLD AG, Afrim Aliu, Bekim Dehari, Liridon Bajgora, Nerxhivane Gashi, HYRJA 15.-Fr

image

30.11.2014 E Diele nga ora 14:00: MOTRAT MUSTAFA, GOLD AG, Afrim Aliu, Bekim Dehari, Liridon Bajgora, Nerxhivane Gashi, HYRJA 15.-Fr 

MACUMBA GALLERY
Video
Na kontaktoni
Na ndiqni ne Facebook
Na ndiqni ne Youtube