FILLIMI | EVENTS

EVENTS

image

Programi rregullt: Nga e Martja deri Të Dielen Muzik 100%Live: HYRJA FALAS

Programi rregullt : Nga e Martja deri Të Dielen Muzik 100%Live: HYRJA FALAS  ...
Më tepër
image

Nga e Ejtja deri Të Dielen: FAHRIJE ZOGAJ, Liridon Bajgora, Nerxhivane Gashi, Denisa, Matilda, si dhe programi rregullt. HYRJA FALAS.

Nga e Ejtja deri Të Dielen: FAHRIJE ZOGAJ, Liridon Bajgora, Nerxhivane Gashi, Denisa, Matilda, si dhe programi rregullt. HYRJA FALAS. ...
Më tepër
image

20.12.2014 Te Shtunen 20.12.2014: MIMOZA SHKODRA, Fahrije Zogaj, Liridoni, Nerxhivani, si dhe programi rregullt. HYRJA FALAS

20.12.2014 Te Shtunen 20.12.2014: MIMOZA SHKODRA, Fahrije Zogaj, Liridoni, Nerxhivani, si dhe programi rregullt. HYRJA FALAS ...
Më tepër
image

24-25 Dhjetor 2014: BEKIM KUMANOVA, FAHRIJE ZOGAJ, Nerxhivani, Liridoni, si dhe programi rregullt. HYRJA FALAS

24-25 Dhjetor 2014: BEKIM KUMANOVA, FAHRIJE ZOGAJ, Nerxhivani, Liridoni, si dhe programi rregullt. HYRJA FALAS  ...
Më tepër
image

GEZUAR 2015: 3 Mega mbremje me: 31.12.2014 si dhe 01-02 Janar 2015

GEZUAR 2015: 3 Mega mbremje me: 31.12.2014 si dhe 01-02 Janar 2015 ...
Më tepër
image

03.01.2015 E Shtune: BEKIM KUMANOVA, FAHRIJE ZOGAJ, Nerxhivani, Liridoni, si dhe programi rregullt. HYRJA FALAS.

03.01.2015 E Shtune: BEKIM KUMANOVA, FAHRIJE ZOGAJ, Nerxhivani, Liridoni, si dhe programi rregullt. HYRJA FALAS.  ...
Më tepër
Kontakt info
Online formulari